Dicono di noi

 

George, U.S.A.
Our cooking on 15/9 was a great succes! We prepared our meal with a super chef! We have had a nice meal and evening

Rachel, U.S.A.
This class allowed you to make fresh egg pasta and shape into tortellini/tortelloni and bolognaise “ragu” sauce – all fantastic and very worthwhile experience

Ayshini, U.S.A.
Perfect way to spend an evening

Cassy and Ryan, U.S.A.
Our class was a blast!! Davide was amazing, truly a great chef, and spoke good English, which we appreciated! 😉 We also appreciated him still having the class although we were the only 2 students and we booked last minute! It was nice having a private class and it was a very fun evening on our European honeymoon adventure!! Thanks again!

Stephanie, Francia
Thank you very much for last night, we all had a very good time, it was a great event.

Michela, Italia
Lezione stupenda..complimenti alla scuola!!

Nadia, Italia
È’ stata una piacevole serata in compagnia di Ivan che ha trasmesso forte la passione per la cucina!

Brenda, Australia
Thank you, the class was wonderful

Alice, Italia
Ciao Martina, il corso è stato divertentissimo! Non vedo l’ora di mettere in pratica quello che abbiamo imparato.
Mi sento di dire che è stato tutto perfetto, gestire la preparazione di 3 piatti con 12 persone non è semplice ma sono riuscita a vedere tutte le fasi di tutte le ricette quindi fantastico!

Ruth, U.S.A.
Thank you! We were so impressed by the course and loved it!! Davide was an excellent teacher! We had so much fun. We have already recommended your course to others.

Chris, Nuova Zelanda
We did the 3 hour cooking course with Luigi yesterday (organised through Experience Plus company). We thoroughly enjoyed the course and learnt a lot. Luigi was a very good tutor. Very exact but with good humour.

Christine, Italia
Il seminario è stato molto bello ed un vero successo. Le ragazze si sono divertite molto.

Joe, U.S.A.
Awesome class highly recommend.

Federica, Italia
Per quel che concerne i corsi, li ho trovati assolutamente interessanti e ben organizzati

Jackie, Great Britain
I knew about the school from the imformation centre in Bologna. I wanted to learn a typical bolognese menu and the course fully corresponded to my expectations. I learned how to make tortellini, panna cotta and cotoletta bolognese. I found the experience very useful and informative.

Rachel, Australia
I heard about the school from our mom who found it through a blog. It was better than I imagined, the food was amazing!

Pauline, U.S.A.
I did an amateur course and I was expected to cook different types of pasta, gnocchi and sauce. The course was as expected. Chef Giampiero was so good, very friendly.

Silvia, Italy
Dalla scuola mi aspettavo di imparare qualche rudimento di cucina: ho imparato tre ricette e trucchi per migliorare il risultato.

Chiara, Italy
Ho conosciuto la scuola tramite delle amiche. Ho imparato dei trucchi utili per cucinare per celiaci.

Cinzia, Italy
Il corso ha corrisposto alle mie aspettative, di divertirmi e affinarmi nella tecnica. Ottimo uso di prodotti biologici.

Angiola, Italy
Volevo imparare a cucinare un piatto in particolare e in questa scuola ho trovato esaustività.

Martina, Italy
Mi hanno colpito la preparazione del cuoco e la sua disponibilità; le materie prime sono di alta qualità.

Silvia, Italy
Ho saputo della scuola tramite la pubblicità in un giornale e devo dire che ho trovato professionalità e convivialità.

Wendy, Great Britain
Ho saputo dei corsi dalla scuola Cultura Italiana per la lingua. Mi aspettavo di imparare come cucinare la pasta e sono molto contenta perché il corso è andato molto bene.

Itala, Italy
Abbiamo visto passaggi e dettagli utili nella preparazione dei piatti.

Giuditta, Italy
Volevo conoscere nuovi menu per celiaci e sono stata soddisfatta: ho potuto vedere le caratteristiche da adottare per i cibi gluten free e sentire suggerimenti e segreti del mestiere.